Urbanista: The audio lifestyle [in English]

Soundcast avsnitt 7: Urbanista: The audio lifestyle [in English]

I detta avsnitt lyssnar vi in på ett spännande samtal med trender och insikter från det moderna audio lifestylevarumärket Urbanista. Vart är den snabbväxande teknikutvecklingen bakom audioprodukter på väg och hur interagerar vi med den här typen av teknik i våra vardagsliv?

Medverkande: Anders Andreen, VD på Urbanista samt Tuomas Lonka, Brand & Marketing director på Urbanista.

Läs mer om Urbanista här.

Kontakta oss.

Vill du komma i kontakt med oss på SAB? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

SAB (Sound Advertising Bureau), samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@sab.se.

SAB (Sound Advertising Bureau) förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.