SNAFU Records

Soundcast avsnitt 13: Algoritmer, passion och the next big thing!

I detta avsnitt möter vi musik-tech bolaget SNAFU Records som med hjälp av deras algoritmer letar bland över 250,000 låtar i veckan från hela internet i jakten på “the next big thing”. Med en kombination av tech, mänsklig kompetens och högkvalitativ kreativitet vill de skapa en förändring inom musikindustrin på världsnivå och ge artister från hela världen bättre förutsättningar att höras och nå ut till sina fans.

Läs mer om SNAFU Records här.

Kontakta oss.

Vill du komma i kontakt med oss på SAB? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

SAB (Sound Advertising Bureau), samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@sab.se.

SAB (Sound Advertising Bureau) förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.