Siemens vinner International Sound Award för sin Audio Branding

Siemens skapade ett helhetskoncept i ljud för deras satsning för hälsa och medicin. Läs mer om hur det skapade ljud för de anställda med nya ringsignaler, ljudlogotyp för enskilda kundevenemang, bakgrundsmusik för pauser, gonggong ljud för att få deltagare att vara uppmärksamma, SoMe upplägg. Ett fantastiskt omtag där ljudet står i centrum.

Ta del av hela konceptet i länken nedan.

Kontakta oss.

Vill du komma i kontakt med oss på SAB? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

SAB (Sound Advertising Bureau), samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@sab.se.

SAB (Sound Advertising Bureau) förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.