Röster och varumärken

Soundcast avsnitt 12: Röstens påverkan och betydelse för varumärken.

Vi minns en röst enklare än vi minns en bild. Men hur låter den perfekta rösten? Kan ett varumärke slita ut en röst? Vad trendar just nu inom röster? Hur mycket kostar en röst? I samtalet mellan Clara Grelsson, VD på Mindshare, och Kalle Widelius, VD på Online Voices, får du svaret på alla dina frågor kring röster och varumärken.

Läs mer om Mindshare här och mer om Online Voices här.

Kontakta oss.

Vill du komma i kontakt med oss på SAB? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

SAB (Sound Advertising Bureau), samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@sab.se.

SAB (Sound Advertising Bureau) förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.