Radio ökar Googles/Facebooks prestanda

LeadsRx studerade 100 konsumentvarumärken som annonserar med Google, Facebook och radio för att fastslå den genomsnittliga höjningen för Google- och Facebook-annonser som genererades av radioannonsering under 2019 och 2020.

Under 2019 fick Facebook- och Google-annonser en genomsnittlig prestationsökning på +15% tack vare radioannonsering. Q1 2020 höjdes prestationsökningen till i genomsnitt +16,4%. Under andra kvartalet 2020 ökade den genomsnittliga höjningen ytterligare, till +20,0% dvs en ökning med +22% från första kvartalet 2020. Radio genererade alltså ännu högre prestanda för Facebook- och Google-reklam under COVID-19-krisen.

Ta del av hela studien i länken nedan.

Kontakta oss.

Vill du komma i kontakt med oss på SAB? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

SAB (Sound Advertising Bureau), samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@sab.se.

SAB (Sound Advertising Bureau) förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.