Mänsklig beröring blir musik

Företaget Playtonica har tagit fram en MIDI controller, TouchMe, som skapar ljud och musik vid mänsklig beröring. Playtronica ville bidra med ökad interaktivitet i människors vardag genom att ansluta människor och föremål i en elektrisk kedja, mäta intensiteten av mänsklig beröring och skapa ljud.

TouchMe, som kostar €80, vann International Sound Award 2020 i kategorin ”produkt”.

Läs mer om TouchMe och ser hur den fungerar i länken nedan.

Kontakta oss.

Vill du komma i kontakt med oss på SAB? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

SAB (Sound Advertising Bureau), samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@sab.se.

SAB (Sound Advertising Bureau) förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.