Ljudporr: Spica upp marknadsföringen med erotik!

Soundcast avsnitt 10: Ljudporr: Spica upp marknadsföringen med erotik!

Det är inte ofta du hör en branschorganisation prata om sex, men när folk nu uppenbarligen vill kittla sin lust via hörselsinnet och erotik-poddar är hetare än någonsin, så har vi inget val. Vi bjöd in Anna och Amanda från ”Alla Våra Ligg” och Jonas från ”Sexnoveller Deluxe” och det blev imma på studiofönstret när de snackade sex och gav heta tips om hur du ska spica upp din marknadsföring!

Lyssna på Alla Våra Ligg här och Sexnoveller Delux här.

Kontakta oss.

Vill du komma i kontakt med oss på SAB? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

SAB (Sound Advertising Bureau), samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@sab.se.

SAB (Sound Advertising Bureau) förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.