Ljudfenomenet ASMR

Soundcast avsnitt 3: Ljudfenomenet ASMR

I det här avsnittet träffar du James Taylor-Foster, intendent på Sveriges nationella centrum för arkitektur och design ArkDes. Under våren har han arbetat med utställningen ”Konstig känsla känns bra” – en utställning om internetfenomenet ASMR som genom viskningar, knackningar och smaskande har fängslat miljontals människor världen över. Här bjuder han in er lyssnare till en förtrollande värld av design- och ljudsensationer som kan trigga fysiska känslor av eufori eller djupt lugn.

Läs mer om utställningen här.

Kontakta oss.

Vill du komma i kontakt med oss på SAB? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

SAB (Sound Advertising Bureau), samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@sab.se.

SAB (Sound Advertising Bureau) förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.