Ljud – ett annat sätt att se

Soundcast avsnitt 4: Ljud – ett annat sätt att se

Möt journalisten och föreläsaren Anna Bergholtz, som blivit expert på ljud efter att hon förlorade synen som 24-åring. Anna brinner för mångfald och inkludering och driver den hyllade podcasten ”I mörkret med”, Sveriges och troligen världens första podcast som spelas in i totalt mörker. Hon har lång erfarenhet från radio som bland annat programledare och har gjort flera radiodokumentärer. Hör henne berätta om sin resa från seende till blind och om hur ljud blev Annas nya sätt att se. Och så svarar hon på den klassiska frågan om det är sant att blinda hör bättre?

Läs mer om Anna Bergholtz här.

Kontakta oss.

Vill du komma i kontakt med oss på SAB? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

SAB (Sound Advertising Bureau), samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@sab.se.

SAB (Sound Advertising Bureau) förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.