Erotik, feelgood, humor och drama!

I september kunde vi läsa i Aftonbladet om vad vi kommer att lyssna på i höst. Intresset för krimpoddar tros mattas av något, medan intresset för feelgoodpoddar och humor ökar. En annan genre som är på väg att slå är drama, det manusbaserade berättandet. Här har Spotify ett eget dramaprojekt på gång.

Två andra ämnen som spås bli stora i höst är självhjälp och erotik. Det pratas mycket om audioerotik, om erotiska berättelser med skådespelare och ljudeffekter. Acast förvärvade nyligen den fransk-engelska erotikpodden ”Voxxx” och i oktober lanseras Skandinaviens första plattform för audioerotik, Blanchestories.

Läs hela artikeln i länken nedan.

Kontakta oss.

Vill du komma i kontakt med oss på SAB? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

SAB (Sound Advertising Bureau), samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@sab.se.

SAB (Sound Advertising Bureau) förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.