Event och ljud: manipulation, walk-ups & identitet!

Soundcast avsnitt 11: Event och ljud: manipulation, walk-ups & identitet!

Ljud under ett live-event är 50% av produktionen – så hur gör man då för att hitta rätt ljud till rätt produktion? I detta avsnitt möter vi event- och kommunikationsbyrån Eventum som delar med sig av hur och varför de jobbar med ljud i alla stora och små produktioner. Hur manipulerar man publiken med ljudsättning? Vad är en ”walk-up”? Och vet verkligen företag och organisationer vilka de är ljudmässigt?

Läs mer om Eventum här.

Kontakta oss.

Vill du komma i kontakt med oss på SAB? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

SAB (Sound Advertising Bureau), samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@sab.se.

SAB (Sound Advertising Bureau) förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.